Belangrijke mededeling

Naast deze website hebben wij een druk leven met kleine kinderen, verplichtingen en andere zaken in onze privésfeer. Dit heeft de afgelopen tijd zijn tol geëist waardoor we hebben besloten minder te communiceren en alleen noodzakelijk onderhoud uit te voeren aan onze bots.

Concreet betekent dit dat wij niet meer actief meldingen en geruchten van andere kanalen zullen volgen om deze met jullie te delen. Wel zullen onze bots blijven draaien en meldingen versturen zodra ze iets opvangen en we zullen deze bots blijven onderhouden. We trekken dus niet de stekker eruit en zullen nog steeds af en toe een blog plaatsen. De weekly recaps komen te vervallen.

Toen wij dit project startten was het ons doel om gewone consumenten meer kans te geven op een next-gen console. Inmiddels zijn er meerdere diensten ontstaan die hetzelfde doen. Zo kun je op Twitter PS5Stockalertss volgen en zijn er meerdere Telegramgroepen zoals PSX Sense en PS5VoorraadNL. Wij raden jullie dan ook van harte aan meerdere kanalen te volgen om zo je kansen te vergroten.

Onze bots blijven meldingen versturen wanneer ze een PS5 óf Xbox Series X op voorraad vinden. Fijne week alvast! May the odds be with you <3

Iets voor jou? <31

Iets voor jou? <31

Playstation 5

Xbox Series

1 Indien je via één van deze links iets bestelt bij bol.com ontvangen wij een kleine commissie over het aankoopbedrag.
Terug naar blog