Bol.com maakt wachtlijst voor geannuleerde PS5’s

Ladies and gentlemen, we’ve done it!

Zojuist hebben wij van een bol.com woordvoerder vernomen dat de klanten waarvan de PS5 op 4 december geannuleerd is een mail krijgen met de mogelijkheid deze te reserveren. Het betreft een eenmalige actie voor de gedupeerden van 4 december. Wij zijn zeer tevreden met deze oplossing en wij hopen jullie ook!

Heb je nog geen melding ontvangen? Wacht dan tot 17.00 uur, dan zijn volgens bol.com alle mails verstuurd.

Inhoud van de mail:

Hallo,

We bieden je graag een oplossing voor de PlayStation 5 Digital Edition, waarvan wij je bestelling op 4 december 2020 tegen de verwachtingen in moesten annuleren.

Als je de PlayStation 5 Digital Edition nog steeds graag wilt ontvangen, plaatsen we je op een reserveringslijst. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is ons laten weten dat je een PS5 wil kopen. Deze optie is eenmalig, en alleen voor jouw account geldig. Je ontvangt dan de PS5, zodra we deze weer binnen hebben.

Hoe werkt het?

Meld je uiterlijk voor 19 januari aan voor een PlayStation 5 Digital Edition via de blauwe button in deze e-mail en bevestig je reservering op de bevestigingspagina. Op deze bevestigingspagina staan ook de voorwaarden die gelden voor je reservering.

Je ontvangt binnen een paar minuten een bevestigingsmail van je reservering.

Als je hebt gereserveerd, sturen we je een e-mail zodra we weten wanneer we de nieuwe consoles hebben. Dit weten we nu helaas nog niet.

Je kunt je reservering later nog annuleren in je account.

Geen behoefte meer aan de PS5? Geen probleem. Je hoeft dan niet te reageren op deze mail. Let op: je kan dan geen gebruik meer maken van bovenstaande optie.

Nogmaals onze excuses voor deze gang van zaken. We balen ervan dat het zo is gegaan. De reserveringslijst is alleen voor klanten van wie we de bestelling op 4 december 2020 moesten annuleren.

Met vriendelijke groeten,

bol.com klantenservices

<3

Iets voor jou? <31

Iets voor jou? <31

Playstation 5

Xbox Series

1 Indien je via één van deze links iets bestelt bij bol.com ontvangen wij een kleine commissie over het aankoopbedrag.
Terug naar blog