De monitor is back online!

UPDATE 16-01: De monitoring-pagina’s zijn officieel uit de testfase. De interval tussen het ophalen van de voorraadstatus hebben we verder teruggeschroefd naar 15 seconden binnen kantoortijden (8:00 tot 18:00 uur) en 30 seconden erbuiten. Op de monitoring-pagina’s vind je nu ook een tabel met de meest recente meldingen voor de PS5 Disc, PS5 Digital en Xbox Series X.

UPDATE 14-12: Na het testweekend hebben we de vertraging teruggeschroefd naar 15 seconden binnen kantoortijden (8:00 tot 18:00 uur) en 60 seconden erbuiten. Dit beperkt het aantal requests waardoor we hopelijk binnen de marges blijven. We zullen dit blijven monitoren en een update plaatsen wanneer we veranderingen aanbrengen. De Twitter-feed blijft uiteraard direct een melding versturen wanneer ons lokale systeem nieuwe voorraad spot. Originele bericht volgt.

Het heeft even geduurd, maar de voorraad monitors zijn terug.

Met onze monitors ben je snel op de hoogte van nieuwe voorraad. Zo gaat er een alarm af en opent er automatisch een nieuw tabblad naar de webshop wanneer er een onverwachte drop is. Zorg ervoor dat je browser (en ad-blocker) onze pop-ups toestaat. Lees goed de instructies op de pagina om verzekerd te zijn van een goede werking.

Helaas moesten we wel een cooldown inbouwen, waardoor er een vertraging is van 30 seconden met ons lokale systeem; we weten inmiddels allemaal dat dit het verschil kan maken tussen een PS5 en een annulering.; daarom blijven wij ook de Tweets hanteren zodat je direct een notificatie krijgt op je smart device wanneer ons systeem nieuwe voorraad heeft gespot.

De komende dagen zullen we de pagina’s monitoren (pun intended) en waar nodig optimaliseren.

Met <3

Terug naar blog