Doneer 25 euro of meer en ontvang een limited edition T-shirt

Tijdelijk ontvangt iedereen die 25 euro of meer doneert een limited edition T-shirt als aandenken aan deze bizarre tijd.

Afgelopen dinsdag (2 februari) hebben we flink wat PS5’s weggekaapt bij onze Oosterburen. Dit is een historisch moment, waarvoor een aandenken zeker op zijn plaats is. Dit is hem geworden:

De shirts zijn verkrijgbaar in zowel zwart met witte opdruk als wit met zwarte opdruk; in de maten M, L en XL (unisex). De shirts zijn gemaakt van 100% katoen.

Wil je gebruik maken van deze actie? Doneer dan via Tikkie 25 euro of meer en vermeld daarbij je Twitter gebruikersnaam, maat en gewenste shirtkleur (wit of zwart).

We gaan proberen per drop een uniek aandenken te maken! We houden bij het donatiebedrag rekening met de inkoopprijs, voor dit shirt is dat rond de 22 euro (incl. verzending).

Deze actie loopt tot en met 14 februari 2021. Daarna zullen we de bestellingen inventariseren en deze bestellen bij een lokale drukker. We nemen via Twitter contact met je op zodat we weten waar we het heen moeten sturen.

Iets voor jou? <31

Iets voor jou? <31

Playstation 5

Xbox Series

1 Indien je via één van deze links iets bestelt bij bol.com ontvangen wij een kleine commissie over het aankoopbedrag.
Terug naar blog