Gerucht: vandaag nieuwe stock bij Amazon

We zijn er vroeg bij, want het gerucht gaat dat er vandaag – 14 december – nieuwe voorraad online komt bij Amazon.co.uk en wellicht ook bij andere Europese shops.

Zo zijn er een aantal bronnen die melden dat deze week de laatste kans gaat zijn om vóór kerst nog een PS5 te bemachtigen:

Lees ook: https://www.techradar.com/news/ps5-stock-update-asda-sold-out-more-stock-coming-to-amazon-and-game-soon

Of andere Europese shops ook volgen wachten we af, sowieso moeten we dit soort berichten altijd met een korreltje zout nemen.

Iets meer kans

Mochten de Europese Amazons nieuwe voorraad krijgen zijn wij er klaar voor, want we hebben Amazon.es op de valreep toegevoegd aan onze monitors!

Ook hebben wij onderzocht of het mogelijk is FNAC toe te voegen, maar FNAC heeft een goede beveiliging waar wij met onze coding skills uit de oertijd net iets tekort schieten; kwamen we na 3 uur achter. Na wat onderzoek hebben we wel de juiste technieken (Nodejs met Puppeteer of Selenium) gevonden om dit wellicht voor elkaar te boksen, maar dan zullen we eerst wat bij moeten scholen.

Tot slot blijkt dat Amazon Italië niet naar Nederland levert. Merda!

De webshops die wij nu dus monitoren zijn:

Amazon.co.uk
Amazon.de
Amazon.fr
Amazon.nl
Amazon.es
BCC
Bol.com
Coolblue
Intertoys
MediaMarkt (alléén Playstation)
Wehkamp

Als je naar de monitorpagina gaat is hij onderaan toegevoegd (op analfabetische volgorde). Het laatste wat wij willen is dat het systeem in de war raakt en een tornado alarm triggert. Ohja, het kan zijn dat je moet refreshen (de pagina opnieuw laden) met ctrl+F5 of ctrl+R, afhankelijk van welk systeem je gebruikt.

We wensen jullie veel geluk en succes deze week en voor nieuwe stock updates weet je waar je moet zijn. <3

Terug naar blog