Updates aan de website week 2

De afgelopen week hebben wij veel wijzigingen aangebracht aan de site. Wij adviseren daarom iedereen die al een tijdje aan het monitoren is eenmalig de cache van de browser de legen en te refreshen.

Wij merken dat veel bezoekers toch nog op mobiele apparaten de website bezoeken. Wij hebben de monitoring-pagina’s voor mobiel geoptimaliseerd. Zorg er op mobiel/tablet wel voor dat de pagina open blijft staan op het monitoringscherm. De monitor werkt het best op een laptop/desktop. Je kunt op desktop namelijk wél in een ander tabblad browsen.

De monitoring-pagina’s zijn officieel uit de testfase. De interval tussen het ophalen van de voorraadstatus hebben we verder teruggeschroefd naar 15 seconden binnen kantoortijden (8:00 tot 18:00 uur) en 30 seconden erbuiten (voorheen 60 seconden).

Op de monitoring-pagina’s vind je nu ook een tabel met onze meest recente meldingen voor de PS5 Disc, PS5 Digital en Xbox Series X. Dit houden we handmatig bij, foutieve of tweedehands voorraden noteren wij niet.

We hebben drie knoppen toegevoegd waarmee je onze site kunt delen met vrienden en familie. Zo kun je vrienden en familie toevoegen aan je hunt om meer kans te maken op een next-gen console.

Tot slot hebben wij een promotie toegevoegd aan de website voor 1 maand gratis Amazon Prime. Met Amazon Prime krijg je diverse voordelen en kun je veel films en series kijken (á la Netflix) voor € 2,99 per maand. Niet vergeten: je kunt je gratis proefabonnement binnen 30 dagen kosteloos opzeggen. Wanneer je via onze site gebruik maakt van deze actie ontvangen wij een commissie.

Happy hunting! <3

Iets voor jou? <31

Iets voor jou? <31

Playstation 5

Xbox Series

1 Indien je via één van deze links iets bestelt bij bol.com ontvangen wij een kleine commissie over het aankoopbedrag.
Terug naar blog