Verhoog je kans op een next-gen console

Hallo daar eenzame strijder! Misschien ben je meer een single player gamer, of vind je dat anderen je alleen maar in de weg lopen. Maar desperate times call for desperate measures en samen maak je meer kans dan alleen.

Geen zin om te lezen? Ga naar fcksclprs.nl/rekruteer-een-npc om je genootschap samen te stellen.

Wij horen je al denken ‘meer mensen = meer concurrentie’, maar als je je squad zorgvuldig samenstelt hoeft dat niet per sé. We hebben het over een Sully voor je Drake, een Yoshi voor je Mario. Trouwe Non Playing Characters (NPC’s) die er alleen maar zijn om jou vooruit te helpen.

Misschien denk je direct aan je beste vriend of vriendin, je maatje die altijd je rug heeft. Die bedoelen wij dus niet; je wilt geen Joel inschakelen – deze persoon zal er alles aan doen om je aan je next-gen console te helpen, maar op het eind zal hij/zij deze stiekem voor zichzelf houden. Een uitzondering is iemand die al een next-gen console heeft, die heeft er belang bij dat je dezelfde console koopt voor het spelen van multiplayer en het uitwisselen van games. Een Mass Effect speler. You get the point.

Nee, je hebt iemand nodig met totaal 0,0 interesse in games. Je ouders bijvoorbeeld, of die suffe oom die soms stiekem best cool kan zijn. Maar HOE DAN?! Wederkerigheid is een goed begin. Bedenk eerst wat je voor diegene kunt doen voordat je deze rekruteert. Beloftes om iets terug te doen werken minder goed dan eerst “uit jezelf” iets voor diegene te doen. Zorg dat ze bij je in het krijt staan, zie het als een queeste.

Iemand die het grootste gedeelte achter de pc of op de bank zit is de beste NPC; je wilt niet iemand inschakelen die veel sport en een druk leven heeft (bah get a life), maar ook niet een geranium-expert die denkt dat Twitter een nieuw soort chocoladereep is.

Heb je een NPC in gedachte? Of misschien zelfs meerdere? Ga naar fcksclprs.nl/rekruteer-een-npc om je genootschap samen te stellen.

Happy hunting! <3

Iets voor jou? <31

Iets voor jou? <31

Playstation 5

Xbox Series

1 Indien je via één van deze links iets bestelt bij bol.com ontvangen wij een kleine commissie over het aankoopbedrag.
Terug naar blog