Weekly recap week 10

Dankzij de loting bij Coolblue, een drop bij Amazon (Frankrijk en Italië) en BCC zijn er deze week weer wat volgers voorzien van een PS5.

Algemeen

Tijdens de vorige drop van bol.com hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en een PS5 kunnen bemachtigen voor onze mystery BN’er. Helaas heeft deze niet binnen onze gestelde termijn gereageerd, waardoor de PS5 nu bij onze dolgelukkige buurjongens staat. Deze buren wonen er net en waren stomverbaasd toen wij ineens met een PS5 voor de deur stonden. De buurvrouw had geen idee waar we het over hadden, waarna de buurman naar de deur stormde om de PS5 min of meer uit onze handen te rukken. Uiteraard hebben we de PS5 niet voor retailprijs weggedaan en hebben we 99 cent korting gegeven (foutje van vrouwlief). Beter een goede buur dan een blije BNer.

Omdat wij nog niet klaar waren met geld te smijten hebben wij deze week een Xbox Series X gescoord bij Amazon.de, meer daarover lees je in deze blog.

Er waren deze week PS5 drops bij Amazon Frankrijk en Italië. Het was eerder niet meer mogelijk om via deze shops naar Nederland te leveren, waardoor wij deze niet meer tracken. Dit keer bleek het echter wél mogelijk te bestellen indien je met credit card betaalde.

Drops

Door de week heen waren er weer meerdere drops bij Nedgame, dit betreffen pre-order bundels van alleen de Digital PS5’s. Wij melden Nedgame maar 1 keer per dag vanwege de dure bundels die meerdere keren per dag worden aangeboden.

Op maandagochtend sloot de loting bij Coolblue. Zowel de winnaars als verliezers ontvingen kort daarna bericht via de mail.

Op dinsdag werden er voor 9 uur ’s ochtends zowel bij Amazon Italië als Frankrijk een aantal Digital en Disc PS5’s gedropt. Deze hebben wij niet vermeld omdat onze bots deze niet meer tracken. Vlak daarna werd om 9.45 uur de Xbox Series X gedropt bij Amazon Duitsland.

Donderdagochtend werd de PS5 Disc Edition met extra controller bij BCC gedropt. Bezoekers werden in een wachtrij geplaatst, het lijkt er dus op dat BCC actief het bestelproces aan het verbeteren is. Wel kwamen een aantal van onze volgers er achter dat je met een klein beetje technische kennis de wachtrij kon overslaan. Beetje jammer. Diezelfde donderdag werd iets na 12en de Xbox Series X (geen bundel) bij MediaMarkt NL gedropt.

Vrijdag werd er door onze bot een Xbox Series X opgepikt bij intertoys.nl. Het was alleen mogelijk deze af te halen, maar het was onduidelijk bij welk filiaal aangezien de detailpagina niet goed werkt.

Op zaterdag meldden onze collega-bots een PS5 drop bij MediaMarkt NL; dit betrof een disc-bundel welke alleen af te halen was bij filiaal Amsterdam-Noord.

Technische updates

Deze week hebben we één van onze bots verhuisd naar een nieuwe locatie, verder hebben wij geen aanpassingen hoeven doen aan onze scripts. Onze meldingen worden verstuurd naar Twitter en aparte Telegram-groepen:

Alle meldingen
PlayStation 5
Xbox Series X
Xbox Series S

Wil je meer lezen over onze stockbots? Lees dan dit artikel.

Geruchten

Wij zijn niet op de hoogte van geruchten. Afgelopen week kwamen er wel weer een aantal Digital Edition PS5’s in de verkoop; wellicht wijst dit erop dat bol.com en/of Coolblue deze binnenkort ook weer aan kunnen gaan bieden. Dit blijft echter gissen en we durven geen harde voorspellingen te doen.

Zoals altijd houden wij jullie op de hoogte wanneer onze bots ergens een PS5 óf Xbox Series X op voorraad vinden. Fijne week alvast! May the odds be with you <3

Iets voor jou? <31

Iets voor jou? <31

Playstation 5

Xbox Series

1 Indien je via één van deze links iets bestelt bij bol.com ontvangen wij een kleine commissie over het aankoopbedrag.
Terug naar blog