Weekly recap week 9

Zoals wij vorige week in onze weekly recap voorspelden is er deze week dan eindelijk die grote PS5 drop bij bol.com geweest. Daarnaast is Coolblue een loting gestart. 2 voor 2! Genoeg opgeschept, tijd voor de recap.

Algemeen

De druk is weer even van de ketel nadat bol.com afgelopen woensdag de wolken voor even liet verdwijnen om een grote lading PS5’s uit de hemel te storten. Zodoende nemen we deze week ook weer afscheid van een groot aantal trouwe volgers.

We merken dat de (dure) PS5-bundels bij Nedgame en Coolblue kwaad bloed zetten bij onze volgers. Er wordt vooral getwijfeld of zij dit wel écht doet om scalpers tegen te gaan. Het lijkt er vooral op dat ze misbruik maken van de situatie en op deze manier meer winstmarge pakken op de verkoop.

Uiteraard brengt het samenstellen van bundels, realiseren van een loting en wellicht opschalen van de servers extra kosten met zich mee. Het is dus niet helemaal zwart wit.

Omdat een deel van onze volgers wél meldingen wil blijven ontvangen van deze partijen zullen we deze blijven melden.

Drops

Door de week heen waren er meerdere drops bij Nedgame, dit betreffen pre-order bundels van zowel de Disc als de Digital PS5’s.

De epische drop der drops was op woensdag 3 maart om 7.53 uur bij bol.com. Wonder boven wonder waren wij de eerste die dit konden melden, omdat we niet via de API monitoren. Uit reacties op Twitter valt te lezen dat er veel PS5’s over de digitale balie zijn gegaan. Later die ochtend ging ook de loting bij Coolbue van start, welke op maandag 8 maart om 10.00 uur sluit. Aanmelden kan alleen via de Coolblue-app. Je moet de app wel eerst updaten, anders werkt het linkje om je aan te melden niet!

Op donderdag 4 maart was er een drop bij Amazon Frankrijk, helaas leveren zij de PS5 niet meer naar Nederland.

De rest van de week bleef het rustig, zo hebben we ook geen Xbox Series X meer voorbij zien komen. De S blijft regelmatig verkrijgbaar bij verschillende webshops.

Technische updates

Vanwege het niet meer leveren naar Nederland hebben we Amazon Frankrijk uit onze bots verwijderd. We hebben onze bots iets aangescherpt omdat er per ongeluk een PS4 Slim-bundel doorheen glipte. Volgens één van onze volgers heeft hij deze in blinde paniek besteld:

Veel plezier met je PS4 Slim Antonio!

Onze meldingen worden verstuurd naar Twitter en aparte Telegram-groepen:

Alle meldingen
PlayStation 5
Xbox Series X
Xbox Series S

Wil je meer lezen over onze stockbots? Lees dan dit artikel.

Geruchten

Vorige week wisten we de drops bij bol.com en Coolblue juist te voorspellen; zo’n voorspelling durven wij voor komende week niet te doen.

Het valt op dat er de laatste tijd voornamelijk PS5 Disc-versies verkocht worden, het lijkt er dan ook sterk op dat de productie vooral gericht is op de Disc-versies. Daarom verwachten wij komende week geen grote Digital Edition drop.

Zoals altijd houden wij jullie op de hoogte wanneer onze bots ergens een PS5 óf Xbox Series X op voorraad vinden. Fijne week alvast! May the odds be with you <3

Iets voor jou? <31

Iets voor jou? <31

Playstation 5

Xbox Series

1 Indien je via één van deze links iets bestelt bij bol.com ontvangen wij een kleine commissie over het aankoopbedrag.
Terug naar blog