Wij introduceren: Spydr.nl

De afgelopen maanden hebben wij rustig gewerkt aan het vervolg op Fcksclprs. Vandaag lanceren wij de eerste versie van ons nieuwe platform: Spydr.

Wat is Spydr?

Spydr is een nieuw (gratis) platform voor voorraadupdates van lastig verkrijgbare producten. Op dit platform kunnen voorraadbotmakers hun bot aanmelden voor diverse kanalen. In ieder kanaal kunnen maximaal 3 voorraadbots zitten en botmakers mogen hun eigen affiliatelinks gebruiken. Op deze manier hoef jij als volger niet meer meerdere kanalen te volgen en heb je met Spydr een grotere kans.

Waarom Spydr?

We merken dat er steeds meer kanalen ontstaan om voorraadupdates te ontvangen en dat is alleen maar goed! Helaas zorgt dit er ook voor dat jij als volger meerdere kanalen moet volgen. Met ons platform willen we ervoor zorgen dat dit samenkomt op één plaats. Omdat webshops aan veranderingen onderheven zijn komt het soms voor dat een product niet wordt gemeld. Door meerdere bots in één kanaal updates te laten plaatsen willen we dit ondervangen. Ook kunnen wij op deze manier het platform promoten als dé plek voor voorraadupdates!

Hoe werkt Spydr?

Op de website spydr.nl zie je meerdere kanalen. Dit zijn Telegram-kanalen waarvoor je je gratis aan kan melden. Dit kan door de QR-code te scannen met je mobiele apparaat, of door op de button te klikken. Om het geheel gratis te houden plaatsen wij op de website advertenties en artikelen welke te maken hebben met het kanaal. We zijn met Spydr niet van plan updates te sturen naar Twitter.

Wat gebeurt er met Fcksclprs?

Dit is slechts de eerste versie van ons nieuwe platform en Fcksclprs zal blijven bestaan om voorraadupdates van next-gen consoles te plaatsen in Telegram-groepen en op Twitter. Onze Fcksclprs-bot zal ook de Spydr-kanalen voorzien van voorraadupdates en deze blijven wij dus onderhouden.

Heb jij zelf een bot gemaakt? Kijk op spydr.nl/bot-aanmelden/ om te lezen hoe je geld kunt verdienen met jouw bot!

Bedankt voor jullie steun en wij hopen jullie terug te zien op ons nieuwe platform Spydr.nl.

Iets voor jou? <31

Iets voor jou? <31

Playstation 5

Xbox Series

1 Indien je via één van deze links iets bestelt bij bol.com ontvangen wij een kleine commissie over het aankoopbedrag.
Terug naar blog