Zo customize je je DualSense makkelijk én goedkoop!

Wij moesten flink wennen aan het ontwerp van de DualSense. We hadden ergens gelezen dat het mensen deed denken aan het tuinbroekje van Super Mario en sindsdien kunnen we dat niet meer anders zien en jij nu dus ook niet meer (meesa sorry).

Hoewel wij het liefst alles in originele staat houden – en onze tenen al beginnen te krommen bij het idee van het aantasten van het origineel – begonnen we al snel te fantaseren over het customizen van de controllers.

Toen we zagen dat de faceplate (het tuinbroekje) makkelijk te verwijderen was wilden we direct in de weer gaan met spuitbussen. Metallic look leek ons super strak in combinatie met het matte wit en aangezien je handen de faceplate niet aanraken hoefden we ons geen zorgen te maken dat de coating aangetast zou raken na verloop van tijd.

Onze vrouwelijk helft is fan van rosé goud en manlief is meer van “space gray”. Door ze een eigen look te geven kunnen we ze goed uit elkaar houden, aangezien één van ons een serieus smetvrees probleem heeft en de ander… niet. Zie hier het resultaat:

En dat zonder spuitbussen! Hoe? Via Ali natuurlijk. Je kunt deze voor een paar euro via AliExpress bestellen. Er is keuze uit verschillende kleuren (mat en metallic look) en aangezien de faceplates zonder al te veel gedoe te verwijderen zijn hoef je het origineel niet aan te tasten en kun je zelfs nog af en toe afwisselen:

De bestelling kwam in minder dan 2 weken binnen vanuit China en de faceplates kwamen ieder netjes in een doosje en plastic zakje.

Het aan- en uittrekken van de tuinbroekjes is super easy, makkelijker dan bij een 6 maanden oude baby en een dwarse peuter (trust us, we would know).

Dus als je een blauwe faceplate koopt en een rode spuitbus kun je een échte Super Mario DualSense maken – als dat je ding is. Wij houden het bij onze super sexy metallic look #noregrets. Misschien dat we ooit zelfs de console zelf voorzien van een custom faceplate… nee bah gadver iewl niks gezegd.

Link naar product (AliExpress)

Iets voor jou? <31

Iets voor jou? <31

Playstation 5

Xbox Series

1 Indien je via één van deze links iets bestelt bij bol.com ontvangen wij een kleine commissie over het aankoopbedrag.
Terug naar blog